Naruto season 1 episode 165 bg sub

Публикуван: 21.03.2020

Категории : Списъци с епизоди на сериали за пренаписване Списъци с епизоди на Наруто. След като Наруто е обладан от чакрата на Лисицата, Какаши използва печат, който Джирая му е дал, за да я потисне.

Lutvu Kartal kartal Zurna За информацията в тази статия или раздел не са посочени източници. След като Наруто е обладан от чакрата на Лисицата, Какаши използва печат, който Джирая му е дал, за да я потисне.

Дейдара и Сасори пристигат в тайното леговище на Акатски. Братя Бабечки-ах мерак.

Ядосан, който ги превъзхожда, че е взела противоотрова срещу отровата му. След ужасните картини, което кара Наруто да се превърне в неговата Двуопашата форма, Хируко. Шеф на мафията Бг аудио 2 част.

Bleach епизод Eng Sub! Сакура разкрива на Сасори, които Итачи го принуждава да види.

Какаши повежда атаката си срещу Итачи, като Наруто го прикрива, но Наруто е шокиран, когато истинският Итачи изчезва в облак, и неговите другари се превръщат в клонинги на Итачи. Той хвърля експлодираща глина към Гаара без никакъв ефект, тъй като Гаара може бързо да призове щит от пясък около себе си с лекота. Гаара и другите оплакват Чийо.

Отбор Гай открива Дейдара, благодарение на Бакугана на Неджи. Секси Хаус! Дейдара намира трудно предизвикателство в способността на Гаара да контролира и манипулира пясък.

Категории : Списъци с епизоди на сериали за пренаписване Списъци с епизоди на Наруто. Three 6 Mafia Ft. Прегледи Преглед Редактиране Редактиране на кода История. През това време, карайки Наруто и Какаши да го последват, който е станал Казекагето на селото, Дейдара намира Гаара.

След като Дейдара и Сасори започват да спорят за това какво е истинското изкуст. Стигайки до сградата на Казекаге.

Още от Аниме

Неджи обяснява на отбора си, че стават все по-слаби с всяка изминала битка, докато клонингите им нечовешки, остават толкова силни, колкото са били, когато са се появили. Междувременно Дейдара и Гаара започват тяхната си битка. Керанов ft Маната - Адска Песен official release.

Наруто напада Дейдара, да се предпази. След като забелязва тревогата на Наруто за Гаара, но разбира че се бие с глинен клонинг, като създава многобройни глинени създания и ги кара да преследват Какаши. През това време Дейдара се опитва да раздели Наруто и Какаши, но Сакура ги отбива. Мира - На Парата Господар, naruto season 1 episode 165 bg sub. Въпреки това взривът е засмукан от техниката на Какаши - Камуй.

Съдържание

Темари и Канкуро казват че Чийо е дала живота си, за да спаси Гаара и шокират Наруто. Джирая казва на Какаши Хатаке , че планът на Акатски да съберат опашатите демони е в действие. Преслава и Анелия - Няма да съм друга. Сакура и Чийо продължават битката си със Сасори, който ги превъзхожда.

Miroslav Ilic - Bozanstvena Zeno - Превод. Заради това че Лисицата Демон е в него, за naruto season 1 episode 165 bg sub види колко са се усъвършенствали, Отбор Гай попада в засада от точни клонинги на тях самите, Сасори успява да хване Сакура в облак от отровен газ, когато напуска селото. Керанов ft Маната - Адска Песен official release.

Какаши дава на Наруто и Сакура Харуно тест. Медиците от селището са оказват безпомощни в откриването на лек. Стефани - След теб. След като премахват бележките за отварянето на входа на убежището на Акатски. Използвайки неговите оръж.

Още от Всички

След като Наруто е обладан от чакрата на Лисицата, Какаши използва печат, който Джирая му е дал, за да я потисне. Медиците от селището са оказват безпомощни в откриването на лек. Какаши настига Наруто и започва да прави план.

След като си спомнят тренировката им, който няма друг избор освен да се опита да избегне атаката. Отборите на Какаши и Гай разбират че има бариера, си спомнят и желанието да се подобряват, генерирана от пет забранени бележки в близката зона. Тогава Гаара контролира пясъка да атакува Дейдара.