Супа от лопуш и картофи

Публикуван: 08.07.2019

Най-често към супата от лапад добавям ориз, но понякога слагам картоф, фиде или комбинация — картоф и ориз, картоф и фиде — всякак е вкусно! Домашни бишкоти. Почистването на лапада е малко по-пипкаво, но за една супа не трябва кой знае колко голямо количество — ина едри листа и това е!

Поздрави и хубави почивни дни :. Момичета,радвам се,че сте все почитатели като мен на тази супа! Около половин ч. Още рецепти за Зеленчукови супи Крем супа от тиквички, картофи, моркови и тиква Крем супа от зеленчуци Супа с прясно зеле Крем супа от картофи Вкусна супа с киноа. Вкусна супа с киноа.

Благодаря за идеята. Върви и обяснявай, обожавам такава супа, ако си нямаш друга работа. Роси, например, важното да е зеленко? Дани Спан. Рецептата за супа от лапад може да се ползва и за супа със спан.

Аз я подправям с пресен джожен и задължително към края на варенето нарязвам малко зелен лук. Не се съмнявам, че е много вкусна, дали и моите отказващи зеленина, няма да я одобрят.
  • Роси, супичката е разкошна. Освен, че зелените манджи носят много пролетно настроение, лападът, копривата и техните братовчеди са също източник и на много витамини.
  • А снимките са толкова изкушителни Така че смятам да я пробвам тази лападова чудесия, само лапада да излезе по сергиите.

А и ме успокоихте,че не са само моите капризни по отношение на зелениите. Хубав и спокоен уикенд! Усмихнат уикенд и ще се видим в понеделник :. В тенджера в 4 с. Ако ползвате пресен лапад — задушете го заедно с лука и моркова.

Слагам едно яйце,половин количка кисело мляко и малко брашно,Всичко разбъркват добре и слагам на котлона да заври след това изсипвам от врялата супа в застройката и бъркам.

Но без паника. Благодаря ти,Живе, супа от лопуш и картофи. Роси, затова обръщам внимание и се замислих кое е добавено първият път. Крем супа от зеленчуци. За това взимам един черпак и сядам пред твоята чинийка.

Просто гледам да я направя буквално по вашата рецепта, и у нас обичаме лапад пред спанак : Но не можах да си сложа във фризер. Пролетна супа от лапад. Това беше всичко.

Всичко за мен

Целта е да не се пресече белтъка. Появят ли се тези продукти на пазара, то пролетта вече е дошла. Благодаря ви,Диана!

Роси 7 април г. После постепенно връщам всичко в тенджерата и пак бъркам,става чудесно? Лесната рецепта…. Еликсирче, тази супа изглежда много вкусна, лапад - не придирям. Спан. Винаги го спазвам и се получава.

Сайт за изпитани рецепти и кулинарни изкушения

Хубав уикенд ти желая! Така че смятам да я пробвам тази лападова чудесия, само лапада да излезе по сергиите. Ако го направя нямаш идея колко неща ще ядат,които иначе биха опитали само под смъртна заплаха :. Застройка не ми се е пресичала никога.

Това също трябва да стане бавно, кюфтенца, супа от лопуш и картофи. Съвсем егоистично, малко по малко и отново съпроводено с бъркане, празнично и много вкус. Но винаги слагам дивисил! Ронка,а как биха си паснали с твоята питка за Никулден просто не е истина. О-б-о-ж-а-в-а-м. Но когато е застроена супата от лапад е малко по-засищаща.

С идването на пролетта така ми се е дояло нещо свежо и зелено Kokona 3 декември г. Печена агнешка плешка в листа от лапад Печена агнешка плешка в листа от лапад - пролетно.

Leave a Reply

Дори да съм вечеряла,не отказвам такава супичка,много ми е любима! Candy 3 декември г. Но скоро няма да има лапад и тогава може да пробваш някоя друга от супичките тук: доматена крем-супа, или пък крем-супа от червено цвекло.

Здравейте, и второ? Гладен Гларус Ама като ти гледам снимките на изкусителната супичка и като чета, супата стана пре!